Uslovi korišćenja

Kupovina

 

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji prikazana slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uslovi regulišu proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mesto.

Proizvodi se naručuju biranjem, korišćenjem stranice „korpa“ i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručeni proizvodi se plaćaju, pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja proizvoda od strane kurira kurirske službe).

Naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku. Jednom poslana narudžba može se otkazati isključivo u roku od 24 sata.

Cene na stranicama www.stikerizazid.com važe za sve oblike plaćanja. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici „KORPA“(početna stranica gore desno zeleno dugme korpa). Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i ceni. Promenom količine automatski se menja i ukupna cena.

Naplata

Naručene proizvode kupac će platiti kuriru prilikom preuzimanja. Naplata se vrši u srpskoj valuti, dinarima.

Po uspešnoj porudžbini i aktiviranju usluge bićete prebačeni na stranicu koja vas o tome obaveštava. Istovremeno će na Vašu e-mail adresu biti poslato pismo sa obaveštenjem o kupovini. I stranica i e-mail sadrže identifikacioni broj transakcije, koji je vrlo bitan, jer bez njega ne možete reklamirati ni kod nas ni kod banke ako je došlo do problema. Zato OBAVEZNO SAČUVAJTE identifikacioni broj transakcije, bilo tako što ćete odštampati stranicu na kojoj je naznačen, ili tako što ćete trajno sačuvati e-mail u kojem je poslat.

Cene

Cene su izražene sa uračunatim porezom na promet (PDV)

Sigurnost i  zaštita poverljivih podataka o transakciji

Obavezujemo se primjenjivati sve razumne mere sigurnosti u svrhu zaštite interesa korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba.

Kada izvršite naručivanje nalepnica, dobit ćete obaveštenje na ekranu a i putem e-mail-a  da je Vaša narudžba primljena.

 

Zastita privatnosti

U ime MAGMA PRINT. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing liste koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni MAGMA PRINT (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Isporuka

Isporuku vršimo na dva načina:

Kuriskom službom Post Express za Republiku Srbiju ili za međunardodne isporuke Poštama Srbije.

Cena isporuke su iskazane prilikom naručivanja pod stavkom cena dostave. Rok isporuke je do maksimalni 10 radnih dana, obično je to 3 do 4 dana. Pakovanje je izvedeno na način da se izbegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku proveriti vizuelno i eventualna vidljiva oštećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.

 

Reklamacije

MAGMA PRINT garantuje da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Slike proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno isporučeni. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računaru, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo garantovati potpunu usklađenost boja naših proizvoda sa bojama kako ih Vi vidite na ekranu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na ostvarenje garancije kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom molimo Vas da nas informišete o tome. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana prijema proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamene oštećenog proizvoda ili povrata novca.  Kupčevo je pravo da vrati proizvod u sledećim slučajevima:

  • dostava proizvoda koji nisu naručeni.
  • dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posledica loše manipulacije prilikom pakovanja.

Da bi se ostvarilo pravo na jemstvo potrebno je da uz proizvod sa greškom priložite identifikacioni broj transakcije koji ste dobili u e-mail-u prilikom naručivanja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakovane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakovane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljaocu o njegovom trošku.

 

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja MAGMA PRINT je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko uplate na racun kupca ili slanjem POST NET uputnicom.

 

Ostali uslovi prodaje

Za narudžbu proizvoda, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uslovi prodaje se mogu promeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uslovima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe.

 

PRAVNE ODREDBE

Korištenje stranica www.stikerizazid.com

Korišćenjem usluga naših web stranica Vi prihvaćate uslove korišćenja. Ako niste saglasni s uslovima korišćenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi preduzeće MAGMA, Kneza Miloša 23, 25000 Sombor,  Republika Srbija,  te služe kao elektronsko prodajno mjesto  –  web shop. Preduzeće MAGMA ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namene.

Autorska Prava

Autorska prava su u celosti zadržana. Celokupan sadržaj i formati na stranicama www.stikerizazid.com su vlasništvo preduzeća MAGMA. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u lične svrhe, ne sme se bez našeg dopuštenja koristiti, niti dalje ustupati trećim licima.

 

Kontakt

Naziv firme: MAGMA ug
Adresa sedišta: Kneza Miloša 23, 25000 Sombor
Telefon: +381 25 310 363  
e-mail: office@stamparijamagma.com